Into The Grave 2024. (Day 1)

Gepubliceerd op 12 juni 2024 om 16:00

Into the Grave.

Het Into the Grave Festival vond dit jaar opnieuw plaats in Leeuwarden. In het hart van de stad, op het Oldehoofsterkerkhof, genoten de bezoekers drie dagen lang van krachtige metalmuziek. De headliners van dit jaar waren Fear Factory op vrijdag, Slaughter to Prevail op zaterdag en Paradise Lost op zondag.

Daarnaast waren er ook optredens van vele andere bands, zoals Orden Ogan, Nanowar of Steel, Hellripper, Fleshgod Apocalypse, Halocene en Nephylim, die te zien waren op de Mainstage en de Reaper Stage.

 

De bezoekers werden goed voorzien van drank, vooral bier, en eten. Fans hadden bovendien volop de gelegenheid om merchandise van hun favoriete bands te kopen. De sfeer was uitstekend gedurende alle drie de dagen, ondanks dat het weer alleen op vrijdag goed was. Zelfs de regen op zaterdag en zondag kon de metalfans niet van het festival weghouden.

 

Naast de optredens waren er diverse stands met een breed scala aan artikelen, van bandshirts tot unieke handgemaakte sieraden. Voor de liefhebbers van vinylplaten en zeldzame banditems was er ook een speciaal aanbod.

 

Het Into the Grave Festival blijft een hoogtepunt in de agenda van metalfans en heeft ook dit jaar weer bewezen een onvergetelijke ervaring te bieden. Met een divers programma en een warme, inclusieve sfeer kijken zowel de organisatie als de bezoekers nu al uit naar de volgende editie.

Arion.


Nephylim.


Vio-Lence


Vengeance.


Fleshgod Apocalypse.


Crypta.


Orden Ogan.


Mars Red Sky.


Fear Factory.