Delain (Bibelot).

Gepubliceerd op 13 mei 2024 om 23:00

Damian Wilson

Damian Wilson, een Engelse zanger en muzikant. Was een tijd geleden leadzanger van Headspace en Threshold. Hij staat ook bekend voor zijn medewerking met Ayreon, Star One en Praying Mantis.

De charismatische zanger is daarnaast ook soloartiest en heeft al vijf albums uitgebracht. Ook live is hij erg overtuigend, en weet het publiek snel voor zich te winnen.

Altamullan Road

Altamullan Road is een Finse band en bestaat uit de twee getalenteerde muzikanten genaamd Johanna Iivanainen en Johanna Kurkela. Ze beschrijven hun eigen muziek als “het geluid van liefde en loslaten, de stem van leeuweriken, dichters en vriendschap”. Hun liveoptredens creëren een magische sfeer die het publiek betovert.

Delain

Delain, opgericht in 2002 door Martijn Westerholt. Een Nederlandse symfonische metalband die bekend staat om haar meeslepende melodieën en krachtige vocale prestaties. Met invloeden uit gothic, pop en rock heeft Delain een uniek geluid gecreëerd dat zowel het mainstream als het metalpubliek aanspreekt.

Met een toegewijde fanbase over de hele wereld en optredens op grote festivals heeft Delain zich gevestigd als een prominente naam in de symfonische metalwereld. Hun liveoptredens staan bekend om hun kracht en dynamiek, waarbij zangeres Diana Leah het publiek betovert met haar adembenemende vocalen en charisma.


Damian Wilson.Altamullan RoadDelain.